Zo maak je kaarten versturen nóg leuker

Bezig met laden...
Zo maak je kaarten versturen nóg leuker
Geplaatst in: Producten, Kaarten
Door Marjo van der Veen
Meer van deze auteur

Zo maak je kaarten versturen nóg leuker

Verstuur jij wel eens een kaartje? Het versturen van een kaartje is een klein gebaar, maar kan voor iemand heel veel betekenen. Wil je kaarten versturen nóg leuker en specialer maken? In deze blog geven we jou drie tips waarmee jouw kaartjes als cadeautjes op de mat vallen. Lees snel verder!

Kaarten versturen is vanaf nu een feestje

Het versturen van een kaartje is een hele persoonlijke manier om een boodschap over te brengen, veel persoonlijker dan een digitaal berichtje. Je hebt immers de moeite genomen om een kaartje te kopen en het te versturen. Daarnaast is en blijft een kaartje op de mat altijd een grote verrassing, want van wie is het? 

Of je nu een kaartje gaat versturen om iemand te feliciteren met zijn/haar verjaardag, kaarten gaat versturen om een huwelijk aan te kondigen of een geboorte kenbaar te maken? Elke feestelijke boodschap verdiend het om op feestelijke wijze te worden verspreidt. Wij geven je hieronder drie tips waarmee jouw kaarten op de mat een lust voor het oog worden! 

#1 Besteed aandacht aan de envelop

In de meeste gevallen wordt er alleen aandacht besteed aan de kaarten en is de envelop een ondergeschoven kindje. Zonde, want de envelop is het eerste wat je ziet. Een feestelijke boodschap verdiend wel wat kleur, niet waar? We hebben onlangs ons assortiment blanco wenskaart enveloppen flink uitgebreid. Je kunt nu kiezen uit acht verschillende envelopkleuren:

  • Goud (metallic)
  • Zilver (metallic)
  • Kraftpapier
  • Babyroze
  • Babyblauw
  • Mintgroen
  • Biotop (creme)
  • Wit 

Wenskaart enveloppen bestellen

#2 Inlegvellen voor enveloppen

Wil je de ontvanger(s) van jouw kaart ook bij het openmaken van de envelop het verrassingseffect bezorgen? Voeg dan aan jouw enveloppen een mooi inlegvel toe. Met een inlegvel geef je de binnenkant van jouw envelop een extra feestelijk tintje. Kies je voor één kleur, een gaaf patroon, mooie foto of misschien wil je wel een toepasselijke tekst/quote op het inlegvel laten drukken? Het is allemaal mogelijk, want je ontwerpt ze helemaal zelf!

inlegvellen voor enveloppen

Envelop inlegvellen bestellen

Voor alle inlegvellen hebben we handige werktekeningen gemaakt die zijn afgestemd op de puntkleppen van onze enveloppen. 

#3 Sluitzegels

Sluitzegels, ook wel sluitstickers genoemd, gebruik je voor het dichtplakken van de envelop. Dit ziet er niet alleen leuk uit, maar is bovenal ook nog eens heel praktisch, zeker wanneer je een heel veel enveloppen dicht moet plakken. Sluitzegels kun je bij DWCPRINT laten drukken in drie verschillende diameters: 30mm, 45mm en 60mm. Alle drie diameters worden geleverd op handige A4-stickervellen. De diameter van de sticker bepaalt hoeveel stickers er op één vel passen. Wist je dat je elke sluitsticker op het vel een uniek ontwerp kunt geven? Ook het vel waarop de stickers gepositioneerd zijn kun je voorzien van een bedrukking! 

envelop met sluitzegel

Sluitzegels bestellen

Wil je niet gebonden zijn aan bovenstaande diameters of een andere vorm sluitzegels laten drukken, bijvoorbeeld in de vorm van een hartje? Ook dat is mogelijk! Laat dan stickervellen met eigen contouren drukken

Kaarten versturen? DWCPRINT is jouw drukwerkpartner!

Drukwerk bestellen bij DWCPRINT betekent 100% tevredenheidsgarantie. Dit kunnen wij garanderen door enkel en alleen te werken met de meest vooraanstaande machines en de beste materialen. Hierdoor ben je verzekerd van topkwaliteit drukwerk. Heb je vragen over één van bovenstaande producten of wellicht een ander product uit ons assortiment? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zitten klaar om je verder te helpen! 

Bestel vandaag nog jouw benodigdheden voor het versturen van kaarten voordelig, eenvoudig en snel bij DWCPRINT!

28 september 2021
Vond je dit bericht leuk?
0
0